» ТОВ «КППВ» отримало ліцензії

6 жовтня комісія Сумської ОДА прийняла рішення про надання ліцензії товариству з обмеженою відповідальністю «Котельня північного промислового вузла» на виробництво та постачання теплової енергії.
Таким чином у опалювальному сезоні 2021 – 2022 років споживачам, які знаходяться в зоні обслуговування Дирекції Котельної Північного промвузла АТ «Сумське НВО», тепло до осель постачатиме ця новостворена компанія.
ТОВ «КПВВ», основні виробничі потужності якого знаходяться на території обслуговування котельні північного промвузла, не є підрозділом АТ «Сумське НВО» – це самостійне виробництво. Керує ним Ірина Рибальченко.
За її словами створення ТОВ «КППВ» – це один з кроків, що розв’язують проблему  вчасного теплопостачання жителям обласного центру.
“Жителі міста могли залишитися без теплопостачання, адже рахунки АТ «Сумське НВО» арештовані і ми не могли б розраховуватись за газ із постачальником”, – говорить Ірина Анатоліївна.
Підприємство вже підготувало і передало на затвердження  Сумського виконкому нові тарифи на опалення. Після затвердження, їх оприлюднять на офіційному сайті ТОВ «КППВ».