» До уваги споживачів ТОВ «Котельня Північного промислового вузла» !

До уваги споживачів ТОВ «Котельня Північного промислового вузла» !

    Незважаючи на воєнний стан в Країні та складну ситуацію після обстрілів ворожих сил Котельної Північного промислового вузла, працівники котельної продовжували працювати в посиленому режимі 24 години щодня, в небезпечних умовах надали тепло в житлові будинки Північної частини міста Суми до закінчення опалювального сезону.

    Сьогодні країна стоїть єдиним фронтом у боротьбі з ворогом. ТОВ КППВ звертається до споживачів,  в тяжкий для усіх нас час,  з проханням по можливості оплатити рахунки за послуги з постачання теплової енергії. Плата за постачання теплової енергії допоможіть  нашому підприємству сплатити податки, що дасть можливість Державі захистити наше майбутнє. Разом переможемо!

    У свою чергу  ТОВ «КППВ» висловлює вдячність усім, хто сплатив за послугу з постачання теплової енергії  в березні 2022р. Ваша оплата – це єдина запорука ремонту та підготовки Котельної північного промислового вузла до наступного опалювального сезону, що надзвичайно важливо в цих непростих умовах. 

    Інформацію про нарахування та проведення оплати за березень місяць 2022 року споживачі ТОВ КППВ можуть дізнатись з єдиного рахунку за комунальні платежі, а також звернувшись до банківських відділень Ощадбанку, Укрпошта, Приватбанку  та  А-Банку. Споживачі  ТОВ КППВ можуть провести оплату онлайн скориставшись додатками «Приват 24», «Ощад24/7».

    Дякуємо за розуміння та підтримку!

 

    Адміністрація ТОВ «КППВ»