» Важлива інформація для населення про сплату послуг

Важлива інформація для населення про сплату послуг

Шановні наші споживачі!

     Дякуємо кожному з вас, хто у такий скрутний час визначив першочерговим завданням для себе виконання зобов’язань по договорам та закрив борги перед нашим підприємством.

     Одночасно звертаємося до тих, які ще не провели відповідних розрахунків, з проханням НЕ ЗВОЛІКАТИ З ОПЛАТОЮ ТА ЯКОМОГА ШВИДШЕ ПОГАСИТИ ЗАБОРГОВАНІСТЬ ЗА ОТРИМАНІ ПОСЛУГИ З ПОСТАЧАННЯ ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ.

     Підготовка до нового опалювального періоду задача не проста для кожного звичайного року, а особливо у цей рік війни. На жаль, не лише від нас залежить наскільки Суми будуть готові зустрічати наступну зиму. Руйнування споруд та обладнання – обставини, яких ніяк не могли передбачити чи попередити та з якими наразі маємо успішно справлятись, впевнені, що зрозумілі кожному із вас.

     Тож сьогодні змушені просити Вас не відкладаючи та у повному об’ємі закрити вартість наданої послуги. Кожний сплачений вами рахунок є вагомим внеском у стабільне функціонування теплового господарства «Котельні північного промислового вузла», зокрема забезпечує можливість для нашого підприємства підготувати потужності до нового опалювального сезону.

     Розуміємо, наскільки серйозні виклики постали перед кожним з нас, проте віримо, що заручившись підтримкою один одного та опираючись на багаторічний досвід взаємовигідної співпраці, здолаємо їх всі.

     Дякуємо за вашу сумлінність та розраховуємо на вашу підтримку!

Адміністрація ТОВ КППВ