» Незабаром розпочнеться важкий опалювальний сезон

Шановні споживачі послуг ТОВ «Котельня північного промислового вузла»!

Незабаром розпочнеться важкий опалювальний сезон.

     Ми дуже вдячні нашим споживачам, які в складний для всіх українців час своєчасно сплачують за отримані послуги з постачання теплової енергії!

     Зараз підприємству вкрай необхідні кошти для підготовки Котельні до стабільної роботи та надання безперебійних  якісних послуг  в умовах воєнного часу.

     В країні непроста ситуація з забезпеченням природним газом, без якого неможливо виготовити теплову енергію та обігріти оселі мешканців міста і за який підприємству необхідно здійснювати оплату газопостачальним організаціям.

     Тарифи на послуги з постачання теплової енергії, затверджені ще в 2020 році, залишаться незмінними і в опалювальному сезоні 2022-2023р.р.

     Незважаючи на це, не всі мешканці міста дотримуються платіжної дисципліни та станом на 1 серпня 2022 року  заборгували підприємству більше 65 млн.грн.

     Закликаємо споживачів послуг своєчасно сплачувати за отриманні  послуги  та не створювати негаразди собі та своїм сусідам, адже всі ми хочемо жити в теплих і затишних оселях.

     Інформацію про нарахування та проведення оплати за липень місяць 2022 року споживачі ТОВ КППВ можуть дізнатись з єдиного рахунку за комунальні платежі, а також звернувшись до банківських відділень Ощадбанку, Укрпошта, Приватбанку, А-Банку та Індустріалбанку. Ви можете провести оплату онлайн, скориставшись додатками «Приват 24», «Ощад 24/7» або будь яким іншим зручним для вас способом.

     Просимо старших будинків та голів ОСББ долучитись до роботи підприємства по стягненню заборгованості та допомогти провести роз’яснювальну роботу серед мешканців будинків по погашенню заборгованості для своєчасного початку опалювального сезону в Ваших будинках.

     В соціальних мережах поширюється інформація про те, що третина міста може залишитись взимку без тепла. Це абсолютно безпідставні чутки, Котельня в плановому порядку готується до нового опалювального сезону.

     Ми пишаємось тим, що змогли не зважаючи на дуже складну ситуацію, гідно завершити опалювальний сезон 2021-2022 років і кожний працівник підприємства на своєму робочому місті робить все для подальшої ефективної та безперебійної роботи Котельні північного промислового вузла.

     Сподіваємось на співпрацю та взаєморозуміння!